Nello & The Helping Hand Blues Band

Få dig en ordentlig én på blues-opleveren, når Niels Nello Mortensen står i front for sit eget band, Nello & the Helping Hand Band med Ronni Boysen på guitar, Rasmus Stenholm på orgel og Mads D. Andersen bag trommerne.

I efteråret 2020 sprang Nello ud som forsanger og frontman for sit eget blues-band. Efter en meget fin debut – efterfulgt af næsten et års corona-pause – spillede bandet i efteråret 2021 10 koncerter, og begejstringen og flotte ord regnede ned over orkesteret!

Bandets varierede repertoire er selvsagt blues i diverse afskygninger, men mange af numrene bliver leveret med et twist, så kompositionerne får et friskt og overraskende sound. 

Line-up:

Ronni Boysen, guitar:

Ronni er en af de mest efterspurgte og respekterede europæiske guitarister indenfor genren, og arbejder fast eller på freelance basis for bl.a. Mud Morganfield (søn af Muddy Waters), med svenske Kokomo Kings og danske Trainman Blues. Årets Danske Bluesnavn 2013 og modtager af Blueskartellets Ærespris i 2010.

Mads D. Andersen, trommer:

Mads turnerede som 21 årig med Otis Grand & The Big Bluesband 3 ½ år i hele Europa. Spillede der sammen med en række blues-verdensstjerner. Vendte hjem og joinede sin Bror Mike Andersens band i 6 år. Siden med både danske og udenlandske kunstnere, bl. a. Anders Blichfeldt, Ivan Pedersen trio, og udenlandske Alan Haynes, Tony Vega og Kai Strauss.

Rasmus Stenholm, orgel: 

En af de mest benyttede organister på den hjemlige blues-scene. Rasmus’ eksplosive, virile og virtuose spil tager folk med storm. Fast mand i Kenn Lending Blues Band og Grarup Allstars.

Har arbejdet og turneret med folk som Henning Stærk, Rock Nalle, Sinne Eeg og Jesper Thilo. Tre solo udgivelser.

Niels Nello Mogensen, bas og vokal:

Nello startede i 1980 i Danmarks første punk-band Lost Kids. Siden 1996 fast mand hos Johnny Madsen. I dag også med Grarup Allstars som han var med til at danne. Årets DMA Live navn 2019.

Nello har booket og turnéret med stort set alle på de danske scene og med amerikanske blues navne som Blues Lights, Ron Hacker og Hook Herrera. Har desuden tre rock solo-albums som sanger og komponist bag sig.

Kontakt

Kulturhuset Islands Brygge, Koncertsalen

Islands Brygge 18

2300 København
Del med