Københavns Kommunes logo

Klinik for sosu-kunst og klimaaktivistisk velvære

Billedkunstner og performer Christina Jonsson holder klinikken for sosu-kunst åben i tre dage i Dome of Life og stiller sig selv til rådighed som behandler i et kunstnerisk og klimaaktivistisk installationsværk.

Med varme hænder og nysgerrigt sind vil kunstner Christina Jonsson indgå i et om-sorgs-kredsløb og tilbyde en kort dialogisk stund, hånd i hånd, fod i hånd, hånd på skulder.

Hun vil søge at skabe et fysisk og dialogisk om-sorgs-rum, i hvilket medmenneskelig interesse kan udarte sig i fordøjelsen af en fælles sorg og håbløshed.

Vores alles øko-systemer er ødelagte eller på vej til ødelæggelse, og vi skal lære at hygge på en ny og anderledes produktiv måde. Vi skal lære at praktisere sosu-kunst, i stedet for kapitalistisk kunst.

Billedkunstner og performer Christina Jonsson holder klinikken for sosu-kunst åben i tre dage i Dome of Life (den lille kuppel uden for Kulturhuset Islands Brygge) og stiller sig selv til rådighed som behandler i denne kunstneriske installation, hvor lindrende massage tilbydes i et kunstnerisk og klimaaktivistisk installationsværk.

7 / 11 / 20 minutter
Med sosu arbejderens fastlagte rytmik udføres her lindrende omsorgsarbejde, alt efter behov eller udtrykt ønske.

Hvor & Hvornår

Aktionen sker i Dome of Life på kajen ved Kulturhuset Islands Brygge fredag, lørdag og søndag den 24 - 26. marts, alle dage mellem kl 16 og 20.

Der er fri entré og tilmelding er ikke nødvendig.

Installationen og den performative aktion kan beskues uden tvungen interaktion.
Massagen er frivillig.

Kom til fernisering

Fredag den 24. marts fungerer ligeledes som en fernisering af værket som vil blive præsenteret med en (eller flere) oplæsning(er) af sociolog, kunstner og kurator Lina Katan.
Det vil ligeledes være muligt at fejre ferniseringen af dette nye værk med et glas vitaminiseret postevand i hånden og nogle grønne sager til at putte i munden.

Nye tegninger og kunstværker fra Christina Jonssons hånd vil ligeledes kunne beskues både indefra og udefra Domen.

 

 

Kontakt

Kulturhuset Islands Brygge, Dome of Life

Islands Brygge 18

2300 København S
Del med