Enjoy the Silence

Elsker du 80‘ernes største synthesizer-band, Depeche Mode? Jam-bandet Enjoy The Silence låner Depeche Modes sange og forvandler dem til en fantastisk live-oplevelse.

Lørdag 19. oktober er der sort tøj og synthesizere på plakaten, når Depeche Mode jam-bandet Enjoy The Silence spiller i Kulturhuset Islands Brygge.

Enjoy The Silence spiller den samme musik som Depeche Mode, 80‘ernes største synthesizer-band. Kodeordet er jamband. Enjoy The Silence låner Depeche Modes Sange og forvandler dem til live-oplevelser.

Når kun det næstbedste er godt nok

Bandet spiller Depeche Mode sange, men gør sig ingen illusioner: - "Vi er ikke en præcis kopi af dem, og kan selvfølgelig ikke erstatte dem. Det er som at erstatte dit livs kærlighed med et godt one night stand. Det ene er den ægte vare, det andet er skæg og ballade. Men hvis man kan lide Depeche Mode, tilbyder vi det næstbedste: En god aften i selskab med nogle fantastiske sange, og et udtryk der ligger meget tæt på originalernes", fortæller bandets kapelmester Henning Vincent.Et show til fødderne og ørerne

Til koncerten kan man opleve højdepunkterne fra hele Depeche Modes karriere – fra starten af 80’ere til det nye årtusinde, fra Just Can ́t Get Enough til Personal Jesus. Der er både plads til at danse sig gennem aftenen og til at lukke øjnene og lytte sig væk.

 

Enjoy The Silence består af fem musikere og en sampler. Originalt er der ellers kun tre personer i Depeche Mode. Men Enjoy The Silence indspiller ikke plader. De spiller kun koncerter. Derfor har coverbandet udvidet holdopstillingen - hvad originalerne da også selv gør, når de spiller koncerter. Det skal lyde live, og den lyd lever Enjoy The Silence op til.

Kontakt

Kulturhuset Islands Brygge

Islands Brygge 18

2300 København S

Dørene åbner kl. 19.30

Del med