Enjoy The Silence

Glæd dig til at skråle med på Depeche Modes bedste sange, når Enjoy The Silence overbevisende fortolker synthpop-legendernes bagkatalog.

Lørdag 15. oktober 2022 er der sort tøj og synthesizere på plakaten, når Depeche Mode jam-bandet Enjoy The Silence spiller på Kulturhuset Islands Brygge, København S.

Enjoy The Silence spiller den samme musik som Depeche Mode, 80‘ernes største synthesizer-band. Kodeordet er jamband. Enjoy The Silence låner Depeche Modes Sange og forvandler dem til live-oplevelser.

Når kun det næstbedste er godt nok

Bandet spiller Depeche Mode sange, men gør sig ingen illusioner: - Vi er ikke en præcis kopi af dem, og kan selvfølgelig ikke erstatte dem. Det er som at erstatte dit livs kærlighed med et godt one night stand. Det ene er den ægte vare, det andet er skæg og ballade. Men hvis man kan lide Depeche Mode, tilbyder vi det næstbedste: En god aften i selskab med nogle fantastiske sange, og et udtryk der ligger meget tæt på originalernes, fortæller bandets kapelmester Henning Vincent.

Et show til fødderne og ørerne

Til koncerten i Islands Brygge Kulturhus kan man opleve højdepunkterne fra hele Depeche Modes karriere – fra starten af 80’ere til det nye årtusinde, fra Just Can ́t Get Enough til Personal Jesus. Der er både plads til at danse sig gennem aftenen og til at lukke øjnene og lytte sig væk.

Enjoy The Silence består af fem musikere og en sampler. Originalt er der ellers kun tre personer i Depeche Mode. Men Enjoy The Silence indspiller ikke plader. De spiller kun koncerter. Derfor har coverbandet udvidet holdopstillingen - hvad originalerne da også selv gør, når de spiller koncerter. Det skal lyde live, og den lyd lever Enjoy The Silence op til.

Her kan du læse mere på bandets hjemmeside

Og her finder du bandets Facebook-profil

Kontakt

Kulturhuset Islands Brygge

Islands Brygge 18

2300 København S

Dørene åbner kl. 19.00

Del med