Københavns Kommunes logo

Doors Legacy

Doors Legacy hylder legenderne ved at genskabe magien og intensiteten af The Doors’ musikalske katalog i en udsøgt koncert-oplevelse - et absolut must for alle, der ønsker at opdage og opleve en unik genskabelse af 60'er legendernes musik.

Doors Legacy - af mange udnævnt som The Only Real Tribute to The Doors - lægger igen vejen forbi Islands Brygge - og dét med et live-album under armen. Bandet hylder legenderne ved at genskabe magien og intensiteten af The Doors’ musikalske katalog i en udsøgt koncert-oplevelse - et absolut must for alle, der ønsker at opdage og opleve en unik genskabelse af 60'er legendernes musik.

Efter flere udsolgte turnéer er Doors Legacy i den grad brudt igennem lydmuren som officielle fakkelbærere og de ypperste fortolkere af The Doors’ musikalske skattekiste - og det endda med anerkendelse og velsignelse fra det amerikanske ophav. Og det er da også et regulært A-hold af musikere fra den danske og californiske musik-scene, der er gået sammen om at hylde ét af de mest ikoniske orkestre nogensinde og succesen har været til at få øje på - ikke mindst da The Doors’ oprindelige og legendariske studie-bassist Jerry Scheff medvirkede på turnéen i 2019. ’The best interpretation I’ve ever heard. This is not a tribute band. These guys are REAL musicians!’ Jerry Scheff [The Doors/Bob Dylan/Elvis]

Den legendariske bassist har gennem sin helt ekstraordinære medvirken og anerkendelse været et trin på vejen til fortolkningens ultimative ridderslag – officielle rettigheder til at udgive versioner af The Doors’ oprindelige numre… Det er blevet til et fuldlængde live album hvorfra flere numre aldrig blev spillet live af The Doors selv og hvoraf to af sangene sågar ikke blev indspillet med sanger Jim Morrisons vokal. Betingelsen for en godkendelse af udgivelsesrettighederne var dog et navneskifte til noget mere retvisende end det hidtidige The Doors Tribute der efterhånden mere havde en uønsket klang af kopi-band end oprigtigt uforfalskede og anerkendte fortolkere af den musikalske arv. ’Der er ikke tale om kopier, men fortolkninger, der respektfuldt forholder sig til de ikoniske numre fra dengang. Som publikum mærker man noget stort, noget ægte, et ekko.

Albummet ’Live in Concert’ udkom 1. september 2022 på Vendetta Records som LP vinylplade samt på alle større digitale platforme. I 2023 turnerer Doors Legacy primært i Skandinavien, hvor man kan tage med på en nostalgisk rejse tilbage til en tid, hvor konventionerne blev udfordret og der for alvor var revolution i luften og med mottoet; No costumes, no bullshit – just the music..

Kontakt

Kulturhuset Islands Brygge

Islands Brygge 18

2300 København S

Dørene åbner kl. 19.30

Del med