Tangoundervisning for nybegyndere og letøvede

• ""
Tangoteket starter to nye hold den 5. januar for nybegyndere og letøvede i tangodans

Hold for nybegyndere kl. 13 - 14.20

Dette hold er for dig, der er nybegynder i tango, eller har taget nogle introtimer eller et begynderhold tidligere og gerne vil arbejde mere i dybden med den vigtige basisteknik. Du behøver ingen forudsætninger for at starte på dette hold. Du skal dog melde dig til sammen med en dansepartner. Vil du gerne prøve tango inden du tilmelder dig anbefaler vi, at du booker en privattime eller prøver en introduktion til tango. I vil blive undervist i det allermest basale og vigtige i tango: kontakt, kommunikatíon, musikalitet og basale fører og følge-værktøjer. Undervejs i undervisningen hænder det, at vi skifter dansepartner, så du får prøvet at danse med forskellige. Argentinsk tango er en pardans, hvor parret ordløst kommunikerer med hinanden og skaber en fælles dans. I undervisningen fokuserer vi på musikalitet, kropsbevidsthed, kontakt og danseglæde.

Underviser: Kim D Matzen & Camila Viancos alt efter holdets størrelse.

Hver søndag kl. 13 - 14.20 med opstart 5. januar og afslutning 15. marts.

Hold for letøvede kl. 14.30 - 16

For dig der er der har gået på et letøvet niveau tidligere, eller er oprykker fra et fortsætter / øvet begynderhold. Tag gerne en snak med din lærer om hvilket niveau du hører til på inden du skifter. Du har styr på dit standard repertoire og kan navigere på et milongagulv. Argentinsk tango er en pardans, hvor parret ordløst kommunikerer med hinanden og skaber en fælles dans. I undervisningen fokuserer vi på musikalitet, kropsbevidsthed, kontakt og danseglæde.

Kim D Matzen & Camila Viancos alt efter holdets størrelse.

Hver søndag kl. 14.30 - 16 med opstart 5. januar og afslutning 15. marts.

Tilmelding og pris
Læs mere om hvordan du tilmelder dig her: https://tangoteket.dk/ny-i-tango/

Undervisningen finder sted i lokalet Undergrunden.