Change language

Sommerteater på Bryggen

Glæd dig til humoristisk og eventyrligt teater i august.

Teaterprogrammet i august har næsten ingen grænser! Vi rykker udenfor til gadeteater med Middelton og Hverdagens demoner, højt til vejrs på stylter til Happiness og ind i en fantastisk fantasiverden sammen med Frøken Frika og hendes Fortælletivoli. 

 

Frøken Frikas Fantastiske Fortælletivoli!

Interaktivt fortælleteater, hvor DU (eller dit barn) er med til at skabe historien!

Frøken Frika har mistet evnen til at skabe fantastiske fortællinger, og derfor rejser hun nu rundt med sit Fortælletivoli, hvor hun har brug for din hjælp til at finde historien. Der skal fanges tematorsk i genresøen, drejes på locationlykkehjulet, kastes med Tingfinderen, og findes finurlige karakterer i karakterkufferten.

3. august kl. 11 - 12
Alder: 4-10 år
Entré: 20 kr. / Læs mere

 

Middelton – Og hverdagens dæmoner

Gadeteater for alle aldre

En dag på vej til arbejde opdager Middelton, at han er ond. Han har ellers en normal og venlig hverdag, midt i livet, midt karrieren, midtpunkt og smørklat i en varm grød af tryghed og forudsigelighed. Men nu aner han, at der gemmer sig noget i den blinde vinkel. Foruroligende, fælt og helt uden for kontrol. Først slår han det hen, men det gnaver i hans trygge tilværelse. Er der en redning? Skal han gå i terapi, købe et kæledyr eller motorcykel?
Middelton er en gadeteaterforestilling skruet sammen af Teatret Brændende Kærlighed med masser af humor, komik og gaggede og satiriske indfald. 

6. august kl. 15-16 uden for Kulturhuset Islands Brygge (indendørs ved regn).
Alder: For alle!
Gratis / Læs mere

Happiness

Happiness er en mobil gadeteaterforestilling for hele familien med de to streetperformers Paul Gordon og Kristian Dinesen.

Det er kommet Kong Løkke for øre, at hans folk ikke længere er verdens lykkeligste. De er rykket ned af ranglisten, noget må gøres. To lykkeriddere på stylter, iklædt sølvglinsende uniformer, er derfor sendt på gaden for at finde frem til uforfalsket ægte lykke. Undervejs, i deres stræben, involveres ikke bare publikum, men også tilfældigt forbipasserende, hunde der gør, mobiler der ringer og par der kysser. Vil de lykkes med deres mission?

12. august kl. 13.00
Alder: For alle, men bedst fra 10 år.
Gratis
Varighed: 40 minutter / Læs mere