Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

Læs mere på kk.dk/corona

Skab et event i samarbejde med os

• ""
Har du en idé til et arrangement? Her kan du læse mere om, hvordan du kan arrangere et event i samskabelse med Kulturhuset Islands Brygge.

Vil du lave en koncert, holde foredrag, invitere Bryggen til fællessang eller arrangere en tangofestival? I Kulturhuset Islands Brygge er vi rigtige glade for at skabe kulturoplevelser for københavnerne i samskabelse med foreninger, privatpersoner, organisationer og virksomheder.

Har du en god idé til et arrangement, der ville passe ind i Kulturhusest Islands Brygge, kan du kontakte husets projektledere telefonisk, via mail eller ved at henvende dig personligt i kontorets åbningstid (man - fre kl. 10 - 14).
Det er en rigtig god idé, at du på forhånd har overvejet hvilken målgruppe dit arrangement henvender sig til, budget, behov for lyd- og lysudstyr, om der skal være entrébetaling og om du har brug for hjælp til afvikling.

Vi kan rådgive eller sparre i forhold til:

• Lån af kulturhusets lokaler
  • Netværk
  • Planlægning
  • Sikkerhed ved arrangementer
  • Udarbejdelse af afviklingsplan
  • Aftalekontrakter og tilladelser
  • Lån af borde og stole mm.
  • Udarbejdelse af en PR-plan
  • Plakater og flyers