Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

Læs mere på kk.dk/corona

Opdatering: Kulturhuset holder lukket t.o.m. 13. april

Kulturhuset Islands Brygge følger myndighedernes anbefalinger og aflyser alle arrangementer frem til 13. april.

For at minimere risikoen for smitte med COVID-19 lukker kulturhuset og aflyser alle arrangementer, der finder sted frem til 13. april, i Kulturhuset Islands Brygge. Alle købte billetter bliver refunderet automatisk. Ved flyttede arrangementer er allerede købte billetter automatisk gyldige til den nye dato.
Vores billetudbyder Billetto.dk har meldt ud, at der kan gå op til 21 hverdage før pengene er refunderet.

(english version further down)

Aflyste eller flyttede arrangementer:

• Legestue med sundhedsplejerskerne er aflyst onsdag den 18.3, 25.3, 1.4 og 8. april og Fars Legestue er aflyst torsdag den 12.3, 19.3, 26.3, 2,4 og 9,4.
  • 12.3: Beatfortælling v. Marianne van Toornburg / Susan Ørum
  • 13.3: Den Lille Kulturnat
  • 14.3: Videnskabsklub for familier
  • 14.3: Salsajam feat los cubraz
  • 15.3: Bryggens børnebagedyst
  • 16.3: Kizmonday
  • 17.3: Dans på Bryggen
  • 18.3: Salsa & bachata social med Salsabine
  • 19.3: Uden min datter
  • 19.3: Finn Irs & Exil
  • 20.3: Klub Geyser
  • 21.3: Familiekoncert: Min mormors gebis med Dissing & Las - flyttet til den 22. november
  • 21.3: Fred Wesley / Leonardo Corradi / Tony Match
  • 22.3: Lasse & Mathilde Band - flyttet til 27. september
  • 24.3: Elektroniske minikoncerter for små lyttere
  • 24.3: Bo Schiøler & skavankerne
  • 24.3: Foredrag: Grønland, Kongeriget Danmark og stormagternes spil i Arktis
  • 24.3: Som jeg befaler (TEST SHOW)
  • 25.3: Den Syngende Lussing
  • 26.3: Shu-bi or not Shu-bi
  • 27.3: Klub Soja: Ida Wenøe m. band / Jeppe Zeeberg and the Absolute Pinnacle of Human Achievement
  • 28.3 Klassiske Minikoncerter
  • 28.3 Ida Nielsen & The FunkBots - flyttet til den 15. oktober
  • 1.4: Fællesmiddag
  • 2.4: LamaImproteater
  • 3.4: Hit med 80'erne - flyttet til den 4. april 2021 (alle købte billetter refunderes automatisk, da den nye dato ligger mere end 1 år ud i fremtiden).
  • 4.4: VRED børneteaterforestilling
  • 6.4: Advokatvagten
  • 7.4: Rygestopkursus
  • 13.4: Loppemarked

Vi opfordrer alle til at følge sundhedsstyrelsens anbefalinger

Pas på hinanden så længe!

Kh / Kulturhuset Islands Brygge

Updated: Kulturhuset Islands Brygge will be closed until April 13 and all events will be cancelled for the next 3 weeks.

Kulturhuset Islands Brygge is following the recommendations of the authorities and will close down until April 13. To minimize the risk of infection with COVID-19, the Culture House closes and cancels all events that take place over the next 3 weeks in the Culture House Islands Brygge. All tickets purchased will be refunded automatically. Our ticket provider Billetto.dk has announced that it can take up to 21 business days for your money to be refunded.

Take care and see you soon!