Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

Læs mere på kk.dk/corona

Opdateres løbende: Kulturhuset er midlertidigt lukket

Kulturhuset Islands Brygge følger myndighedernes anbefalinger og holder lukket indtil videre.

For at minimere risikoen for smitte med COVID-19 holder kulturhuset fortsat lukket, indtil vi får grønt lyst fra myndighederne til at åbne igen. Alle arrangementer frem til den 8. juni er aflyst eller flyttet til en ny dato. Købte billetter til aflyste arrangementer bliver refunderet automatisk fra billetto eller place2book. Til de arrangementer, der har fået en ny dato, er allerede købte billetter automatisk gyldige til den nye dato, med mindre andet er meldt ud direkte til berørte billetkøbere.
Vores billetudbydere Billetto.dk og Place2Book fortæller, at der kan gå op til 21 hverdage før pengene er refunderet.

Hvad skal der ske med arrangementer efter den 8. juni?

Vi afventer myndighedernes udmelding om processen for genåbning af kulturinstitutioner, og hvor mange mennesker, der må samles. Vi aflyser ikke arrangementer, før vi har fået en udmelding fra myndighederne om forlængelse af påbud mod større forsamlinger efter den 8. juni. Har du købt billet til et arrangement, der aflyses, får du direkte besked.

Leje af lokaler efter den 8. juni

Der er ændringer i lokalernes kapacitet pga. corona-situationen.

Du kan fra den 8. juni igen leje kulturhusets lokaler (undtaget Undergrunden). Du skal dog stadig følge myndighedernes retningslinjer for forsamlinger. Så længe vi er underlagt myndighedernes retningslinjer omkring corona gælder følgende:

• Et evt. forsamlingsforbud skal altid følges, og lokalet må ikke benyttes af flere end det antal, som forsamlingsforbuddet tillader.
  • MIDTSKIBS og VERDENSRUM rummer max 4 personer (hvis forsamlingsforbuddet kun tillader et færre antal personer, skal dette overholdes)
  • SALONEN rummer max 10 personer (hvis forsamlingsforbuddet kun tillader et færre antal personer, skal dette overholdes)
  • LYSTHUSET rummer max 40 personer (hvis forsamlingsforbuddet kun tillader et færre antal personer, skal dette overholdes)
  • SALEN rummer max 96 personer (hvis forsamlingsforbuddet kun tillader et færre antal personer, skal dette overholdes)

Når du lejer et lokale til private sammenkomster i Kulturhuset Islands Brygge, er det dit ansvar at følge myndighedernes retningslinjer.

Hold dig orienteret om myndighederens retningslinjer på politi.dk/corona

Støttemuligheder for kulturaktører påvirket af corona-nedlukning

Er du som kulturaktør påvirket af corona-nedlukningen, findes der forskellige støttemuligheder. DIT:KBH, der er et tværgående videnscenter for frivillighed, samskabelse og kreativ vækst i Københavns Kommune, har samlet en oversigt over støttemuligheder samt puljer og fonde, som kan søges af kulturaktører som er trængt under coronaen.
Klik her for at gå til artikel om støttemuligheder for kulturaktører.

(english version further down)

Aflyste eller flyttede arrangementer:

• Legestue med sundhedsplejerskerne og Fars Legestue er aflyste t.o.m. den 8. juni.
  • 12.3: Beatfortælling v. Marianne van Toornburg / Susan Ørum - Flyttet til den 8. september.
  • 13.3: Den Lille Kulturnat
  • 14.3: Videnskabsklub for familier
  • 14.3: Salsajam feat los cubraz
  • 15.3: Bryggens børnebagedyst
  • 16.3: Kizmonday
  • 17.3: Dans på Bryggen
  • 18.3: Salsa & bachata social med Salsabine
  • 19.3: Uden min datter
  • 19.3: Finn Irs & Exil
  • 20.3: Klub Geyser
  • 21.3: Familiekoncert: Min mormors gebis med Dissing & Las - flyttet til den 22. november
  • 21.3: Fred Wesley / Leonardo Corradi / Tony Match
  • 22.3: Lasse & Mathilde Band - flyttet til 27. september
  • 24.3: Elektroniske minikoncerter for små lyttere
  • 24.3: Bo Schiøler & skavankerne - flyttet til den 27. oktober
  • 24.3: Foredrag: Grønland, Kongeriget Danmark og stormagternes spil i Arktis
  • 24.3: Som jeg befaler (TEST SHOW)
  • 25.3: Den Syngende Lussing
  • 26.3: Shu-bi or not Shu-bi
  • 27.3: Klub Soja: Ida Wenøe m. band / Jeppe Zeeberg and the Absolute Pinnacle of Human Achievement - Ny dato: 25. september
  • 28.3 Klassiske Minikoncerter
  • 28.3 Ida Nielsen & The FunkBots - flyttet til den 15. oktober
  • 1.4: Fællesmiddag
  • 2.4: LamaImproteater
  • 3.4: Hit med 80'erne - flyttet til den 10. april 2021 (alle købte billetter refunderes automatisk, da den nye dato ligger mere end 1 år ud i fremtiden).
  • 4.4: VRED børneteaterforestilling
  • 1.6: Loppemarked på Bryggen
  • 4.6: LamaImproteater
  • 21.6: Loppemarked på Bryggen

Vi opfordrer alle til at følge sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Pas på hinanden så længe!

Kh / Kulturhuset Islands Brygge

Updated: Kulturhuset Islands Brygge is temporarily closed

Kulturhuset Islands Brygge is following the recommendations of the authorities and is closed until further notice. To minimize the risk of infection with COVID-19, the Culture House closes and cancels all events that take place over the next 3 weeks in the Culture House Islands Brygge. All tickets purchased will be refunded automatically. Our ticket provider Billetto.dk has announced that it can take up to 21 business days for your money to be refunded.

Take care and see you soon!