Masser af dans på Bryggen

• Foto: Palle Vedel
Kom og sving dine sommerhofter på kulturhusets udendørs dansegulv i ugerne 29 - 33!

Hvis man elsker at danse, så kan man godt glæde sig til ugerne 29 – 33. Hele fem uger, hvor Kulturhuset Islands Brygges dansegulv er klar til at tage imod dansere hver eneste mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.

Alle er velkomne til at danse på Kulturhuset udendørs dansegulv – erfarne dansere, let øvede og nybegyndere. Hver danseaften begynder nemlig med en times gratis introduktion til dansen ført an af en erfaren danseunderviser.

Mandage står den på kizomba, som er en afrikansk dans, der især findes i portugisisk talende afrikanske lande, tirsdag er det salsa med Salsabine, onsdag tango, torsdag bachata, som er en dans opstået i den Dominikanske Republik – og, som navnet antyder, udviklet til musikken bachata. Og så er der fredagene, der byder på salsatek sammen med danseklubben SpeakEasySalsa, hvor DJ’s Sergio Bedoya og Jacob Speake spiller cubansk, colombiansk og old school salsamusik.

Mandag til torsdag starter introduktionen til dagens dans kl. 17, og kl. 18 er der fri dans under åben himmel. Fredagens Salsatek begynder kl. 18.00 med fri dans og DJ.

Kølige drinks og lækre snacks kan købes i Bryggens Spisehus’ udendørsbar, der holder åbent hele sommeren.
Sommerdansen er arrangeret i samarbejde med Tangobar på Bryggen, Salsabine, SpeakEasySalsa og Københavns Tangoforening, og det er helt gratis at deltage.