Masser af dans på Bryggen

• Foto: Palle Vedel
Kom og sving dine sommerhofter på kulturhusets udendørs dansegulv i ugerne 29 - 35!

Hvis man elsker at danse, så kan man godt glæde sig til ugerne 29 – 35. Hele syv uger, hvor Kulturhuset Islands Brygges dansegulv er klar til at tage imod dansere fra mandag til søndag med forskellige dansestile hver aften.

Alle er velkomne til at danse på Kulturhuset udendørs dansegulv – erfarne dansere, let øvede og nybegyndere. Hver danseaften begynder med en times gratis introduktion til dansen ført an af en erfaren danseunderviser. Sommerdans på Bryggen arrangeres nemlig i samarbejde med en række lokale danseforeninger, der gerne vil sprede budskabet om dansens mange glæder.

Mandage står den på kizomba, som er en afrikansk dans, der især findes i portugisisk talende afrikanske lande, tirsdag er det salsa med Salsabine, onsdag tango, torsdag bachata, som er en dans opstået i den Dominikanske Republik – og, som navnet antyder, udviklet til musikken bachata. Fredagene byder på Salsa Jam sammen med danseklubben SpeakEasySalsa, hvor DJ’s Sergio Bedoya og Jacob Speake spiller cubansk, colombiansk og old school salsamusik. En enkelt lørdag og to søndage indtages dansegulvet af sprudlende swingdans.

Mandag til torsdag starter introduktionen til dagens dans kl. 17, og kl. 18 er der fri dans under åben himmel. Fredagens Salsa Jam begynder kl. 19.00 med fri dans og DJ.

Kølige drinks og lækre snacks kan købes i Bryggens Spisehus’ udendørsbar, der holder åbent hele sommeren.

Sommerdans på Bryggen sker i samarbejde med danseforeningerne Tango Urquiza, Zouk in Copenhagen, Non Stop Bachata, Salsabine, SpeakEasySalsa, Bachata v. Jens Kvist, Hepcats og Swingshoes, og det er helt gratis at deltage.