Change language

  • Dansk
  • English

Klar, parat, JUL!

Weekenden byder på julemarkeder, ponyridning, julebanko og funky dansefest.

Synes du jul er træls, kan vi kun anbefale, at du tager skyklapper på, hvis du skal færdes på Islands Brygge denne weekend. Der er nemlig et fuldspækket juleprogram fra lørdag morgen til søndag aften:

► Lørdag: Der er jul over hele Islands Brygge til 'Jul på Bryggen' med julesang, gløgg, gode tilbud i butikkerne, smagsprøver, gæt koglen-konkurrencer og marked. Og nede i Islands Brygge Biblioteks hyggelige bogmagasin, kan børnene vække julemanden. Læs mere om julemandsvækning på biblioteket HER.

Kl. 21.00 skifter vi julesokkerne ud med dansesko, når James Brown Tribute band 'Papa's Got a Brand New Bag' starter dansefesten i kulturhuset. Læs mere HER.

► Søndag: Juletræsfesten i Salen er for længst udsolgt, men uden for kulturhuset står ’Gran og Gode Gerninger’ klar med et bæredygtigt julemarked, der udover julegavebyttemarked, byder på ponyridning, koglekast og julehistorier. Læs mere HER.

Kl. 16.00 er der julehygge med et ekstra lag af spænding. Det er nemlig bingo banko-tid med flotte præmier på højkant. Som opvarmning kan der købes et stykke med sild, en øl og en snaps for 55 kr. fra kl. 15.00. Vil du deltage i sildegildet, skal du tilmelde dig til macguffin@youmail.dk senest d. 30. nov.
Der er ikke tilmelding til julebanko. Læs mere om julebanko HER.