Jungletrommer for børn v. Elisabeth Lange

Rytmik fra rødderne, der sigter mod at stimulere barnets musikalitet og kropslige fortælleevne.

Elisabeth synger og danser akkompagneret af de levende trommer. De små danser og synger fagtesange, der handler om livet, om dyrene, om at være venner og om helt dagligdags gøremål som at hilse goddag og farvel, spise, danse, feje m.m. De har rødder i den afrikanske tradition, hvor kulturen er en musikalsk og mundtlig overlevering mellem generationerne. For at styrke fortællingen, bliver der undervejs taget afrikanske rekvisitter i brug som koste og kurve og der spilles på rytmeinstrumenter og trommer.

Tider og priser:

Hver anden lørdag kl. 10.00 (op til 3 år) / Kl. 11.00 (fra 3 år)

Datoer: 2/9 +16/9 + 30/9. + 14/10 + 28/10 + 4/11
Pris pr. gang: 90 kr. / for 2 pers. 45 pr. person.
For 5 gange: 400 kr. for 2 pers.

Tilmelding til info@afrikanskdans.dk

Ved Elisabeth Lange - www.afrikanskdans.dk

Jungletrommer har udgivet børne-CDerne: Tembo og Unity, Åh Disko Drenge og Piger med de sange og danse vi bruger. CDerne og rytmeinstrumenter sælges til undervisningen og på www.afrikanskdans.dk