Change language

  • Dansk
  • English

Danseterapi v. danseterapeut Mette Ørbæk og psykolog Karin Gazit

  • ""
I danseterapi handler det om dine egne naturlige bevægelser og den læring, der er i disse bevægelser og hvad de udtrykker.

Erfaring med dans er ikke nødvendig for at deltage i danseterapi. Holdet er for alle, som kunne tænke sig at arbejde med livsglæde og livstilfredshed

Beskrivelse af holdet:
Dine egne naturlige bevægelser har en værdi i sig selv, fordi det giver mulighed at lære hvordan du meningsfuldt kan udfolde, udtrykke og dykke dybere ned og undersøge, hvem du er, hvem du gerne vil være, hvad du kæmper med og hvad du måske har fortrængt. Derfor er det vigtigt at sige at Danseterapi ikke handler om udførelsen af bevægelser, men mere hvad der ligger til grund for de bevægelser man udfører

Dans-Bevægelses Terapi (DMT) er en fusion, hvor elementer fra moderne dans,  kropsterapeutiske overbevisninger og psykologi med dens forskellige teoretiske rammer, mødes i denne terapiform for at forbedre trivsel. Ved Danseterapi i Gruppe gør vi udover de kropslige også brug af de sociale elementer i den terapeutiske proces til at udvikle og udforske personlige og sociale kompetencer.

Mette (Danseterapeut) og Karin (Psykolog) er gået sammen  for at skabe danseterapeutiske grupper, hvor vi har særligt fokus på livsglæde og livstilfredshed.

Mette Ørbæk er uddannet Dansebevægelses-psykoterapeut og medlem af Dansk Psykoterapeut Forening. Mette hjælper folk med at genoprette forbindelsen til deres egen krop - for at opbygge selvtillid, forbedre selvudfoldelse, adressere følelser og styrke personlige ressourcer. Det er både med personer, der ønsker at forbedre deres mentale sundhed samt for personer, der er psykisk sårbare.

Karin Gazit er uddannet psykolog (Cand.psych) fra Syddansk universitet og har forsket i danseterapi som led i sin uddannelse. Karin har en stor passion for at arbejde med mennesker og inspirere til,  at man tror på egne styrker og ressourcer. Lige nu underviser Karin i selvindsigt på en dansk skole i Afrika.  De psykologiske metoder Karin oftest anvender er  lånt fra positiv psykologi og social psykologien.

Tilmelding:
Send en mail eller ring til:

Mette Ørbæk   
mobil    5151 1017
mail     mette@dancemovement.dk

eller

Karin Gazit
mail    karingazit17@gmail.com

Læs mere her:

http://dancemovement.dk/

https://www.facebook.com/DannceMovement/