Jul på Bryggen

22.11.2016
  • Jul i Kulturhuset Islands Brygge
Julen byder på Elvis, banko, loppemarked og juletræsfest!

Vi nærmer os den søde juletid og det betyder, traditionen tro, et besøg af Elvis, en invitation til byens hyggeligste juletræsfest, banko-løjer og masser af andre sjove og julede oplevelser. Men inden julen brager løs i kulturhuset, skal vi hygge os til

'Jul på Bryggen' d. 3. december.

Bryggens gader kommer nemlig til at emme af x-mas, da butikker, foreninger og spisesteder inviterer indenfor til julehygge med konkurrencer, gratis aktiviter og gode tilbuder på julegaver.
Dagen starter på Islands Brygge Bibliotek kl. 9.55, hvor vi skal vække en af dagens hovedpersoner: Julemanden. Nissepigen Marie Louise fortæller julehistorer og der vil være gratis morgenmad til de første 50 morgenfriske gæster.

Føler du dig heldig, kan du gå ned til Cabello, hvor du kan vinde en gratis klipning, såfremt du kan gætte hvor meget en uges værd af afklippet hår vejer og hos Toft Vin er der julelotteri for både børn og voksne. I Kigkurren afholdes et hyggeligt julemarked med skattejagt og salg af fine og lækre sager og hos Purløg & Persille og KropUmulig kan børn og voksne dekorere julekugler og vinde præmier. Kl. 12 kommer Bryggens Kor og synger julesange for os. Når sulten melder sig, kan man slå sig ned hos Tangobar, der inviterer til julecafé med æbleskiver, gløgg og mad og så vil der være dans, yoga og juleklip i løbet af dagen.

Se hele programmet for 'Jul på Bryggen' her

Du kan også hente et trykt program på biblioteket eller i kulturhuset.

Tag dit julefoto på Bryggen!
For at få gang i julehyggen, har vi stillet tre jule-fotorammer op på Bryggen, hvor du kan tage årets julefoto. Og lægger du billedet op på instagram med et #julpåbryggen er du med i lodtrækningen om to billetter til Elvis Christmas Gospel Songs d. 8. december.
Fotorammerne står ved legepladsen på Gunløgsgade, i skolegården på Skolen på Islands Brygge og undefor caféen i K-I-B.

Glædelig (for)jul!