Ild, vand, magi og stjerner til Sankt Hansaften

28.06.2017
På trods af en våd start på Sankt Hansaften, kom der ild i bålet og festlig stemning langs Bryggens kaj.

Der var en tryllerisk stemning til Magiske Trylle-Michaels show for hele familien i Salen. Ikke nok med at han tryllede et ganske almindeligt bryggebarn væk i 5 sekunder, så fik han også et glas vand til at vokse op af sin sko.
Lige da det københavnsk popfolk-band St. Augustin var klar til at give den gas på den udendørs scene, var skyerne endelig løbet tør for regn og publikum samlede sig for at swinge med til musikken.
Kl. 20.00 blev de elektriske guitarer, trommesæt og bas skiftet ud med en akustisk koncert med Oh Land, der sammen med den prisvindende pianist Adi Zukanovic gav en smuk og stemningsfuld koncert.

Astrofysiker Anja C. Andersen satte i sin båltale det våde, danske sommervejr i perspektiv for os, da hun forklarede, at det kunne være langt værre og at vi skal være taknemmelige for vores planet og regnevejret. På Venus er skyerne jo f.eks. fyldte med svovlsyre.  Og så er vi alle sammen i øvrigt lavet af stjernestøv.

Efter båltalen kom Oh Land tilbage på scenen for at synge for til Midsommervisen og så blev det flydende Sankt Hansbål tændt ude på vandet.
Sammen med bålet sørgede Ms. Melissa & Her Soul Knights funky musik for, at alle gæster kunne holde varmen og Sankt Hansstemningen var helt i top.

Tak til alle jer der var med til at fejre Sankt Hans på Bryggen – og lad os minde hinanden om, hvor heldige vi faktisk er, når der er regnvejr.