Dans dig igennem ugens dage på Islands Brygge

09.06.2017
Uge 29 - 33 byder på dans mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag på Kulturhusets udendørs dansegulv.

Alle er velkommen til at danse på Kulturhuset Islands Brygges udendørs dansegulv – erfarne dansere, let øvede og nybegyndere. Hver danseaften starter nemlig med en times gratis introduktion til dansen ført an af en erfaren danseunderviser. Mandage står den på kizomba, tirsdag er det salsa med Salsabine, onsdag tango, torsdag swingdans og fredagene kommer til at byde på salsatek sammen danseklubben SpeakEasySalsa, hvor Dj’s Sergio Bedoya og Jacob Speake spiller cubansk, colombiansk og old school salsamusik. Mandag til torsdag starter introduktionen til dagens dans kl. 17 og kl. 18 er der fri dans under åben himmel. Fredagens Salsatek starter kl. 18.00 med fri dans og DJ.

Kølige drinks og lækre snacks kan købes i Bryggens Spisehus’ udendørsbar, der holder åbent hele sommeren.
I tilfælde af regn rykker dansen ind hos Tangobar på Njalsgade 23D, 2300 KBH S.

Sommerdansen er arrangeret i samarbejde med Tangobar på Bryggen, Salsabine, SpeakEasySalsa og Københavns Tangoforening og det er helt gratis at deltage.

Danseprogram uge 29-33
Mandag – torsdag
kl. 17.00 – 18.00: Gratis introduktionstime
kl. 18.00 – 21.00: Fri dans med DJ
Fredage: 18.00 – 21.00: Fri dans med DJ

Mandag: Kizomba
Tirsdag: Salsa med Salsabine
Onsdag: Tango (d. 26/7 på Tangobar)
Torsdag: Swing (undtaget d. 3/8 + 17/8
Fredag: Speakeasy Salsa (undtaget d. 4/8 + 18/8)
Lørdag: Afslutningsfest d. 19/8 i Salen og på dansescenen.