Change language

Horizontal tabs

Faktura
Fakturaer til Kulturhuset Islands Brygge

Kulturhusets CVR-nummer er 64 94 22 12

Kulturhusets SE-nummer er 12 52 15 53

Kulturhusets P-nummer er 100 289 93 86

Alle fakturaer til Kulturhuset skal modtages i et elektronisk system. Det gøres ved at skrive husets EAN-nr. på fakturaen under Kulturhusets adresse og sende fakturaen til et "indlæsningsbureau".

EAN-nr: 5798 0097 80584.

Indlæsningen koster syv kroner, men alle virksomheder med en omsætning under 10.000.000 kr. kan trække beløbet fra i skat.

Der findes to indlæsningsbureauer:
Data Scanning A/S
"Læs Ind" service
0555 Scanning

JWN Data A/S
"Læs Ind"-service
Postbox 601
0900 København C

Læs mere på www.virk.dk

Parkering
Priser og parkeringsafgifter

Islands Brygge er omfattet af København Kommunes parkeringsprojekt, der skal begrænse biltrafikken og forbedre miljøet. Det betyder, at følgende parkeringsafgifter er gældende:

Priser for parkering

 

Hverdage
Kl. 08-18

Kl. 18-23

Kl. 23-08

11 kr. / time

11 kr. / time

3 kr. / time

Lørdage
Kl. 08-17

Efter kl. 17 

11 kr. / time

Gratis

Søn- og helligdage

Gratis

Vi tager forbehold for prisændringer. Se de opdaterede priser her: http://www.kk.dk/parkering

Afsætning og aflæsning af grej og varer foregår på pladsen ved Salen. Almindelig parkering er IKKE tilladt på afsætningspladsen.

Ordensregler i K-I-B
Rygepolitik, plakatopsætning m.m.

Man må rigtig meget i K-I-B. Men vi har nogle få regler der skal overholdes. 

 • Rygning er ikke tilladt i K-I-B. Rygeforbuddet gælder overalt i huset og til alle arrangementer - også private fester i Lysthuset.
 • Medbragt mad og drikkevarer må ikke indtages på kulturhusets arealer. Lysthuset undtaget i weekenderne.
 • Husdyr må ikke medbringes. 
 • Det er forbudt at køre på rulleskøjter, løbehjul og lignende i kulturhuset.
 • Cykelparkering forbudt opad huset eller på pladsen. Ulovligt parkerede cykler fjernes uden ansvar. 
 • Parkering forbudt i hele området mellem kulturhuset og Under Pinen, medmindre andet er aftalt med kulturhusets ledelse.
 • Gæster under 18 år må ikke købe eller indtage alkohol ved offentlige arrangementer.
 • Kulturhusets personale har ret til at skride ind over for gæster, som opfører sig upassende, eller er synligt påvirkede. Hvis en gæst gentagne gange er blevet bortvist, risikerer vedkommende karantæne i en længere periode.

   

Politik vedr. plakatopsætning
Opsætning af plakater i Kulturhuset udføres af Kulturhusets medarbejdere, bortset fra opslagstavlerne: 'Bryggeboer til Bryggeboer' og 'Andre Arrangementer', hvor det kun er tilladt at hænge plakater/opslag op i formater op til A3.
 • Det er strengt forbudt for andre end Kulturhusets medarbejdere at fjerne andres plakat, om denne måtte være privat personers, foreningers eller Kulturhusets plakater.
 • Kulturhuset kan ved større arrangementer eller festivaler vælge at se bort fra disse regler om plakatopsætning, dog i et rimeligt omfang som ikke indbefatter klubbers og foreningers faste rammer.
 •  Kulturhuset sætter plakater op mandag og fredag formiddag, og kan i det sammenhæng godt sætte brugernes plakater op, hvis de er os i hænde inden kl. 9.30. Der tages forbehold sygdom og force majeure.
 •  Kulturhuset kan, uden ansvar, til enhver tid vælge at fjerne plakater, der ikke overholder ovenstående regler. 
 
 
Handicapforhold
Læs mere om adgang til over og underetagen i K-I-B
Kulturhuset er indrettet, så det er nemt at få adgang til både over- og underetage, selvom man er gangbesværet, kørestolsbruger eller lignende. Elevatoren til kælderen findes lige inden for husets hovedindgang og der er korttidsparkering for handicapbiler uden for den store sal for enden af huset. Det er muligt at låne en teleslynge ifm. møder, konferencer o.l.
Find mere information husets faciliteter på godadgang.dk
Booking af lokaler
Kulturhuset har en række lokaler, der kan lejes til møder, konferencer, fester m.m.

I K-I-B findes en række lokaler, der er meget velegnede til alt fra konferencer og møder til koncerter, teaterforestillinger, fester og foredrag. Alle udlejningslokalerne har en storslået udsigt over vandet og det indre København. Lokalerne er fleksible og kan nemt indrettes til mange forskellige formål ved forskellige opstillinger af borde, stole, scene og teknisk udstyr. De bruges dagligt af både private, institutioner, virksomheder og foreninger.

Alle lokaler kan bookes et år ud i fremtiden (samt ugen ud). F.eks.kan du fra man. d. 11. aug. 2014, booke t.o.m. søn. d. 16. aug. 2015.

Find information om husets lokaler her

Du booker alle lokaler online på kk.halbooking.dk