Konference og møde

Læs mere om husets lokaler, der kan lejes til møder, konferencer, foredrag m.m.

Privatfest i Lysthuset

Lysthuset er kulturhusets selskabslokale og kan lejes til private fester og arrangementer.

Kultur og bevægelse

K-I-B har tre lokaler, der er velegnede til bl.a. koncerter, teater, dans og gymnastik.

I K-I-B findes en række lokaler, der er meget velegnede til alt fra konferencer og møder til koncerter, teaterforestillinger, fester og foredrag. Alle udlejningslokalerne har en storslået udsigt over vandet og det indre København. Lokalerne er fleksible og kan nemt indrettes til mange forskellige formål ved forskellige opstillinger af borde, stole, scene og teknisk udstyr. De bruges dagligt af både private, institutioner, virksomheder og foreninger.

Alle lokaler kan bookes et år ud i fremtiden (samt måneden ud). F.eks.kan du fra man. d. 2. maj. 2016, booke t.o.m. søn. d. 31. maj 2017.

Du booker alle lokaler online på kk.halbooking.dk