Skriveworkshop for børn & unge

03 jul

03.07.2017, 10:00 til 04.07.2017, 14:00
125 kr. for begge dage
Der er et begrænset antal pladser til workshoppen.
Skriv med Ditte Steensballe

Vi rykker skrivebordets fire verdenshjørner ud i det fri, hvor vi taler om fantasi og virkelighed. Vi leger med sproget, observerer med alle sanser og taler om hvilket stof, der kan bruges til skrivning. Hvor kommer inspirationen fra? Hvad gør man, hvis man ikke kan komme i gang? Det er ingen forudsætning, at du har skrevet før, omvendt er det ingen forhindring. Medbring kun lysten til at skrive, og din madpakke.

Til workshoppen tager vi på ekskursion op i det nyåbnede kulturtårn på Knippelsbro og ind i togvognen på Bryggen.

Kulturhuset serverer frugt og drikkelse under workshoppen.

Alder: 10 - 14 år.

Kl. 10-00-14.00

125 kr. for begge dage. Tilmeld HER

Om forfatteren:

Ditte Steensballe (1971) modtog i 2007 Statens kunstfonds treårige arbejdslegat.

Steensballe har skrevet noveller, digte og børnebøger og har gennem en årrække afholdt workshops for både børn og voksne.