Sarah Elgeti Quartet

11.10.2017, 20:30 til 23:00
60 kr.
Billetsalg i døren
Organisk og funky instrumentaljazz med inspiration fra irske, engelske og tyske folketoner
Musikken er nutidig jazz , der forener det lyriske udtryk med det pågående og ekspressive. Numrene udgør en meget personlig historie, der tager udgangspunkt i hendes barndom i det tidligere DDR. Rastløsheden der fulgte i kølvandet på de voldsomme omvæltninger i forbindelse med murens fald, startede en Odysse der bl.a. førte hende til Tyrkiet og senere til Danmark.
De mange forskelligartede indtryk fra disse rejser afspejler sig i kvartettens stilistiske bredde:
Fra vemodsbløde ballader over groovy latin til bebopinspirerede swingnumre tilsat et krydderi af skæve taktarter og funky islæt.
Musikkens spændvidde understreges yderligere af de forskellige kombinationer af blæseinstrumenter, sopran, alt, tenor og barytonsaxofon, tværfløjte samt klarinet og basklarinet.
Siden udgivelsen af ”Into the Open” har bandet spillet et hav af koncerter og begejstrede anmeldelser er kommet ind fra DK, US, UK, IT, JP, BR og DE, hvor kvartetten også har været på succesfulde turneer.

"A True Easy Listening Feast!...so elegant, smooth and effortless..Positively Delicious!" (Frithjof Strauss, JazzPodium - DE)
”Sarah Elgeti er en talentfuld jazzmusiker og komponist...Instrumentaljazz af den organisk, funky og fedtsvingende slags...Instrumenthåndtering og samspil er i top...” (Ivan Rod, Gaffa - DK)
“..a true international jazz maestro, one who both can and will make an indelible mark
on the world of jazz.” (Jan Bas Johansen, Who Is Who Of Jazz - UK)