Pierre Dørge & New Jungle Orchestra

20.02.2017, 20:00
150 kr + gebyr (3,50)
Dør kl. 19.30
I september 1980 stod de på scenen for første gang og denne 37 års rejse fejres nu med endnu en musikalsk rejse i den frodige danske jungle.

Siden første koncert i Musikcafe’n i Huset i Kbh. har NJO spillet mere end 1000 koncerter i mere end 50 lande – fra Damascus i Syrien til Carnegie Hall i NYC, Operaen i København, Sydney Town Hall, Ungdomshuset – for Nelson Mandela på National Teatret i Pretoria – for Den japanske Kejser på Akasaka Palace i Tokyo - Kofi Annan med alverdens FN-ambassadører på B.B.King i NYC, -  kurser for Dansk Industri, på Musikkonservatorierne, i børnehaver, koncerter i kirker og på togstationer mm.

I mødet mellem orkestret og publikum opstår spontant en intens samhørighed, som får musikkens fortælling til at sprudle, så alle kan gå hjem med fornyet energi efter en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige.

Lige fra første optræden har vi inviteret gæster ind i junglen (til d.d. 151 kunstnere).

I de seneste år har vi bl.a. arbejdet med tubaspilleren Michel Godard, jazzlegenderne Yusef Lateef og John Tchicai, skuespillerne Jess Ingerslev og Jesper Christensen,

sangerne Hanne Boel, Gitte Hænning, Josefine Cronholm, Djina Mai-Mai, Sainkho Namtchilak, Povl Dissing, forfatteren Ib Michael, kineseren Yu Jun (guzheng)

Kontra Kvartetten, DRs Pigekor, den indiske fløjte mester Shashank Subramanyam, den Balinesiske Semara Ratih Gamelan og den tuvenske gruppe Hun Huur Tur.

Line-up:

Gunnar Halle (Norway) trompet