Middelton – og hverdagens dæmoner

06 aug

06.08.2017, 15:00 til 16:00
Gadeteater v. Teater Brændende Kærlighed

En dag på vej til arbejde opdager Middelton, at han er ond. Han har ellers en normal og venlig hverdag, midt i livet, midt karrieren, midtpunkt og smørklat i en varm grød af tryghed og forudsigelighed.
Men nu aner han, at der gemmer sig noget i den blinde vinkel. Foruroligende, fælt og helt uden for kontrol. Først slår han det hen, men det gnaver i hans trygge tilværelse. Er der en redning? Skal han gå i terapi, købe et kæledyr eller motorcykel?

Middelton er en gadeteaterforestilling skruet sammen af Teatret Brændende Kærlighed med masser af humor, komik, slapstik og gaggede og satiriske indfald.

Kl. 15.00 uden for Kulturhuset Islands Brygge (indendørs ved regn).

Gratis!

Om Teater Brændende Kærlighed:
Brændende Kærlighed er et gadeteater, og deres forestillinger er skabt til at kunne begå sig og blomstre uden for teaterbygningernes beskyttende mure. De ser det som deres fornemste mål at fortælle en historie for publikum dér hvor de er - på gaden, i parken eller på det lokale torv. Forestillinger bygger altid på et grundlæggende menneskeligt tema, som gruppen bestræber sig på at gøre aktuelt og vedkommende for publikum. Forestillingerne kan kendes på den fysiske, komiske og nonverbale teaterstil, der er blevet Brændende Kærligheds absolutte varemærke, og som har begejstret publikum fra København til Ringkøbing og fra Moskva til New York.