Klub Geyser: Emilie Schiøtt // Spare Skin // Beacon House // Rosario Smowing

17 aug

17.08.2017, 20:30 til 23:00
50 kr. (studerende 30 kr.)
Dørene åbner kl. 20.00
Byens hyggeligste singersongwriter-scene

Emilie Schiøtt
27-årige Emilie Schiøtt, som også begår sig i popmusikken, kaster sig nu ud i et nyt musikalsk eventyr, der både kombinerer flere genrer og spænder over flere generationer. På hendes kommende album, 'After the Rain', får hun nemlig musikalsk assistance af både Nanna Lüders og Bent Fabricius-Bjerre. Albummet, der er produceret af David Springborg, bevæger sig rundt i et alsidigt felt med elementer af både jazz, bossa, ragtime og blues. Sangene, som er skrevet af Michael Soltau, har både en poetisk åre og er holdningsprægede, idet de tager vedkommende temaer som politik, miljø og klimaforandringer under kærlig behandling.

Spare Skin
Christoffer Steensen Møller har igennem de sidste 5 år skrevet sine sange under navnet Spare Skin. Projektets udtryk og besætning skifter, men fælles for musikken er en tro på, at åbne og ærlige sange altid vil kunne nå lytteren. Til Klub Geyser vil Christoffer for første gang spille et fuldt set bestående af originale, danske sange.

Beacon House (IRL/DK)
Beacon House are a Copenhagen-based acoustic quartet. Words like melodious, rhythmic, lyrical, folk, jazz, Celtic and world spring to mind, but their music is difficult to pin down. Imagine Nick Drake and Planxty on safari in Brazil. Second thoughts, don't! Come and hear them for yourself.

Rosario Smowing (ARG)
Rosario Smowing is a rock big band from Rosario, Argentina. Originated in the late twentieth century, recreating the dance music of the '40s, '50s and '60s with an "Argentinian Swing" style, with original songs and arrangements that combine elements of ska, jazz, mambo, rockabilly, dixie, tango and bolero. The band was formed in late 1999, originally inspired by the sound of swing and ska. They have since played at many festivals, toured Europe several times and have released 4 albums. Most lyrics are written by the vocalist and frontman, Diego Casanova. An experience not to be missed.

Entré: 50 kr. (studerende 30 kr.) / Billetsalg i døren.
Tid: kl. 20.30 (dørene åbner kl. 20.00).

Læs mere om Klub Geyser