Jazz by the Sea: Trille Band

09.07.2017, 20:00 til 23:00
120 kr.
Koncerten er Open Air
Det venter publikum en uovertruffen og nærværende musikalsk oplevelse, når Mette Marckmann bringer Trilles sange op til nutiden

Trille, der gik bort som 71-årig i oktober 2016, var en af de første danske sangskrivere, der beskrev verden fra en kvindes perspektiv og turde dele sine tanker om kærlighed, ensomhed og kvindeliv fra en meget personlig vinkel. Trille var en mester i at beskrive angsten og håbet, troen og usikkerheden, hverdagens poesi og kærligheden – det store i det nære og det nære i det store.

Trille overbragte inden sin død sin velsignelse til Mette Marckmanns projekt, og når hun går på scenen, venter der publikum en uovertruffen og nærværende musikalsk oplevelse. Mette Marckmann bringer Trilles sange op til nutiden og beviser, at de stadig er aktuelle.

Gennem en lang række af Trilles allerbedste og mest elskede sange ”Hej Søster”, ”Min lille Sol”, ”Et lille lys i Mørket” og mange flere, kan man opleve og genopleve Trilles følsomme, frække, kloge og kærlige poesi og musik.

Musikken spilles af netop de musikalske troldmænd, som i sin tid lagde grunden på Trilles plader og til hendes koncerter, Ole Fick (guitar), Øyvind Ougaard (piano) og Mads Vinding (bas), og publikum kan næppe være i meget sikrere hænder.

”Mette Marckmann er eminent som afløser for Bodil "Trille" Nielsen. Jeg har aldrig hørt hende synge før, og meget passende vil min telefon skrive "tryllebandt" i stedet for Trilleband. Det er præcis det, hun gør med Ole Fick, Mads Vinding og Øyvind Ougaard ved sin side.” - Simon Staun, Fyens.dk

Søndag 9/7, kl. 20.00, Jazz by the Sea / Kulturhuset Islands Brygge

Køb billet: http://burl.nu/oh2gvz