Fredskoncert + Klub Geyser: Love Your Way // Simon H. Hansen // Én Mand Stærk // Ewan Macintyre band (CAN)

20.05.2017, 17:30 til 23:00
Entré 50 kr. (studerende 30 kr.)
Udendørskoncerterne er gratis. Dørene til Klub Geyser åbner kl. 20.00 // Billetsalg i døren
Løb for fred og lyt til dejlig musik

Gratis udendørskoncerter i samarbejde med Fredsløbet 2017:

17.30-18.30: Fri Galaxe

18.35:  Dennis Speake (UK)

18.50:  Bjørn Eriksen

19.00:  En Mand Stærk

19.10:  Simon H. Hansen

19.20:  Love you way

19.30:  Ewan Macintyre Band (CAN)

Læs mere om Fredsløbet her

Kl. 20.00 Klub Geyser ( i Salen med entré).

Love Your Way

Love Your Way spiller delikat, legende og melodisk musik, der overrasker med sine mange opfindsomme detaljer, og dynamikskift. Repertoiret er særdeles varieret, hvor der balanceres hårfint mellem det næsten uudholdelig sarte og det rå hudløse. Love Your Way har et særdeles særegent musikalsk lydbilede, med en besætning på sang, elguitar, trommer og cello. Sangteksterne, der er både på engelsk og norsk, er stærkt inspireret af naturen, og søger hele tiden hen til det sted hvor alt falder på plads. Love Your Way består af Annette Odimer (sang/guitar), Anders Toft Larsen (trommer/perkussion) og Estera Kwiecień (cello).

Simon H. Hansen

Melankolske melodier og personlige tekster om det uundgåelige i livet. Sange der drypvis de sidste år har set dagens lys fra en 5.sal i Lundtoftegade.

Én Mand Stærk

ÉN MAND STÆRK opstod som kunstner i forbindelse med det Nordjyske sangskriver-projekt Lydkanten. Bag navnet gemmer sig en skægget ung mand, der forsøger at omsætte dagens og vejens indtryk til vedkommende viser, der rammer et lidt dybere sted. Han har siden fødslen i ’16 spillet rundt om i landet, kulminerende med en opvarmningstjans for Bisse, da han som led i sin Højlands-tour slog vejen forbi Frederikshavn. Udgav i marts 2017 sin debut-EP ”Opsang” via Spinnup Records, som bl.a. indeholder singlen Sjæl på flaske, der måske en dag vil blive spillet i radioen.

Ewan Macintyre band (CAN)

Together with his band from Canada and Scotland, Ewan Macintyre weaves his own blend of folk pop traditions. Hailed as “a welcome moment in the future of Scottish music”, live shows feature beautiful string arrangements, ripping solos, soaring harmonies and heartfelt lyrical content. The band will tour across Canada, the UK and northern Europe promoting Ewans latest single “Champagne in Heaven”. Written and performed for the funeral of Ewans grandfather in October 2016, the song is a rounded pensive perspective on life. Themes of time, love, loss and adventure prevail and are dealt with through a mixture of sincerity and humour.

Entré 50 kr. (studerende 30 kr.)

www.facebook.com/klubgeyser