Førstehjælp til spæd- og småbørn

22 nov

22.11.2017, 10:00
150 kr.
Tilmelding åbner ca. en måned før afholdelse af arrangementet.
Paramediciner Thomas Jensen fortæller om ”det akut syge barn”, feberkramper, falsk strubehoste m.m.

Førstehjælp til spæd- og småbørn er et samarbejde mellem sanselig.dk zoneterapi, Kulturhuset Islands Brygge & Førstehjælp112, hvor paramediciner - Thomas Jensen vil introducere jer til de vigtigste førstehjælpsteknikker.
På workshoppen fortæller Thomas om ”det akut syge barn”, feberkramper, falsk strubehoste, fremmedlegemer i luftvejene og demonstrere genoplivning af spæd- og småbørn. Vi skal snakke om de mest forekommende ulykker og alle får også mulighed for selv at prøve genoplivning på en dukke.

Workshoppen foregår i Kulturhuset (Lysthuset) hvor der er mulighed for at lade barnevogne stå lige uden for vinduet. Da det kan være svært for de små at holde i længere tid, er der selvfølgelig mulighed for at gå til og fra oplægget. Der er skiftefaciliteter etc.

Det koster 150 kr. at deltage. 15 deltagere pr hold - da vi værdsætter små hold for at alle får noget ud af workshoppen, og når at afprøve det vi gennemgår.

Tilmelding åbner ca. en måned før afholdelse af arrangementet. Find tilmelding på sanselig.dk