Førstehjælp til spæd- og småbørn

13 sep

13.09.2017, 10:00
150 kr.
Tilmelding åbner ca. en måned før
Paramediciner Thomas Jensen fortæller om ”det akut syge barn”, feberkramper, falsk strubehoste m.m.

Førstehjælp til spæd- og småbørn er et samarbejde mellem sanselig.dk zoneterapi, Kulturhuset Islands Brygge & Førstehjælp112, hvor paramediciner - Thomas Jensen vil introducere jer til de vigtigste førstehjælpsteknikker.
På workshoppen fortæller Thomas om ”det akut syge barn”, feberkramper, falsk strubehoste, fremmedlegemer i luftvejene og demonstrere genoplivning af spæd- og småbørn. Vi skal snakke om de mest forekommende ulykker og alle får også mulighed for selv at prøve genoplivning på en dukke.

Workshoppen foregår i Kulturhuset (Lysthuset) hvor der er mulighed for at lade barnevogne stå lige uden for vinduet. Da det kan være svært for de små at holde i længere tid, er der selvfølgelig mulighed for at gå til og fra oplægget. Der er skiftefaciliteter etc.

Det koster 150 kr. at deltage. 15 deltagere pr hold - da vi værdsætter små hold for at alle får noget ud af workshoppen, og når at afprøve det vi gennemgår.

Tilmelding åbner ca. en måned før. Find tilmelding her: https://www.facebook.com/sanselig.dk/