Bryggedisco for alle danseglade børn

22.04.2017, 14:00 til 17:00
Fri entré til børnedisco.
Tag vennerne under armen og danseskoene på fødderne og kom til børnedisco i kulturhuset!

Alle børn kan danse sig glade og komme i forårsstemning til mega discofest i kulturhuset. Vi skal direkte til funky town og danse boogie oogie oogie under discokuglens lys!

Vi fejrer foråret med et brag af en Bryggefest for alle børn og unge, der elsker at danse og have det sjovt til den bedste musik. Mens børnene holder fest, kan de voksne hygge sig i solen eller i caféen i kulturhuset.

Kl. 14 tændes der for røgmaskinen, discokuglen og den vaskeægte DJ-pult, hvor der kun spilles de bedste hits som man kan danse og synge med på. Der er selvfølgelig nypoppede popcorn og flotte saftevandsdrinks til at slukke tørsten med.

Det er gratis at være med og festen er for børn i alderen 9 – 14 år.

Kl. 14 - 17: BØRNEDISCO
For alle i alderen 9 - 14 år. Fri entré - tilmeld børnedisco her