BMF præsenterer: Overjive

07.07.2017, 22:30
Entré
I Salen / Billetter købes i døren
OverJive spiller energisk og råswingende musik, der sætter gang i dansegulvet og skaber fest, hvor end de spiller.

Når bandet går på scenen med en perlerække af gode gamle jivehits på repertoiret, er det umuligt for danseglade sjæle at holde sig i ro. Publikums kendskab til genren er underordnet. Når først bandet fyrer op for de lækre blæserfigurer, skarpe guitarriffs, swingende kontrabas og rockede herrevokal, forplanter musikken sig helt automatisk ned i benene, og alle skråler med på sange som: Just a Gigolo, Rock This Town og Jump, Jive and Wail.

Bandet leverer et underholdende helhedsshow, hvor spilleglæden vælter ud over scenekanten og vækker minder fra forgangne tider. Så er scenen sat for et jive-fyrværkeri uden lige.