Vuvuzuela Dance

Undervisning i Dancehall

Dancehall Fusion
Dancehall Fusion tager sit afsæt i  den jamaicanske dancehall, men vil trække på en mere europæisk KOREOGRAFISK tradition og musikforståelse. Der vil primært blive arbejdet med steps (de fleste jamaicanske, men også enkelte europæiske), og flere af disse vil i deres rene form blive gennemgået i starten af timen, men i selve koreografien vil de blive brudt op og tilpasset musikken.

Dancehall Female
På Jamaica er der en meget streng opdeling mellem, hvordan man danser som mand, og hvordan man danser som kvinde. Kvinderne kan danse alt, hvorimod der er en del af dansen mændene ikke har adgang til og kun er dedikeret til kvinderne. Dette er blandt andet Wines, shake, Jiggle og andre baldeteknikker. ( I populærkultur ville man ofte kalde dette TWERK) Ligeledes gælder dette også over den akrobatik og smidighedsøvelser man ofte ser kvinderne udføre til fester og i Dancehall Queen konkurrencer, såsom split,spagat, Headstand og Shoulderstand. På Dancehall Female timerne vil vi arbejde med den side, der kun er tilegnet kvinderne. Der wines, shakes, danses femalesteps og arbejdes med en smule akrobatik og smidighed til de tunes, der kun er tilegnet kvinderne.

Tilmelding: Læs mere på vuvuzueladance.dk