Generel info om faciliteter og booking

Regler og information om booking og leje af lokaler i K-I-B

Booking

Alle lokaler bookes online via kk.halbooking.dk

Rygeforbud

Rygning er ikke tilladt på indendørsarealerne i K-I-B. Forbudet gælder også for e-cigaretter med og uden nikotin.

Rengøring

Lejede lokaler skal afleveres i pæn og ren stand. I modsat fald faktureres:
Første time: 500 kr. pr. rengøringsmedarbejder.
Anden time og fremefter: 250 kr. pr påbegyndt time. pr. rengøringsmedarbejder.

Sikkerhedsbestemmelser

Alle gældende brandregler skal overholdes. Nødudgange må ikke være blokerede.

Teknik

K-I-B har teknisk udstyr til brug ved koncerter, konferencer, møder og meget andet.

Terrassen

K-I-B råder over en terrasse, som løber langs huset på havnesiden. Den fungerer som sommerens alt-mulig-plads og giver mulighed for et utal af aktiviteter.
Bemærk: Der er ikke tilladt at grille og stille borde og stole på terrassen.

Bryggens Spisehus

Alle er velkomne i Bryggens Spisehus, og der er ingen købepligt. Aviser, udsigt og stemning kan nydes helt uden at købe noget. Det er dog ikke tilladt at medbringe sin egen mad og drikke i caféområdet i Kulturhuset.

Læs mere på www.bryggens.dk.

Handicapforhold

Kulturhuset er indrettet, så det er nemt at få adgang til både over- og underetage, selvom man er gangbesværet, kørestolsbruger eller lign. Elevatoren til kælderen findes lige inden for husets hovedindgang, og der er korttidsparkering for handicapbiler uden for Salen for enden af huset.

For mere information vedrørende denne side.